PUBLIK - Info over de locatie en onze diensten

Rent a trendy nightclub for your event!

PUBLIK heeft recentelijk een grondige face-lift gekregen en is volledig klaar om u en uw gasten op een professionele manier te ontvangen voor al uw evenementen.

Onze uitdaging ligt met name in het bedenken en uitvoeren van spraakmakende totaalconcepten voor al uw meetings, product-presentaties, recepties, walking diners, seminaries, persvoorstellingen, private parties en huwelijksfeesten.
Deze loungy club, met een stijlvol en metropolitisch interieur, biedt onbeperkte mogelijkheden voor uw evenement in het centrum van Antwerpen.
 
Trendy culinair
 
Niet alleen het interieur is volledig up-to-date. PUBLIK staat als evenementlocatie voor originaliteit qua foodconcepten.
Diverse degustaties, workshops of originele amuses volgens de laatste trends, waarbij we het verrassingseffect willen maximaliseren binnen uw budget.
 
Full service!
 
PUBLIK biedt u een full service die garant staat voor een professionele en originele aanpak van de meest uiteenlopende opdrachten.Door het continue ‘scouten’ van nieuwe trends en vervolgens een vertaalslag te maken naar het evenementiële, zijn wij in staat om telkens weer originele en verrassende events te realiseren.
 
Op de hoogte blijven? Ontvang onze nieuwsbrief!
Publik Rent - Lange Brilstraat 12, 2000 Antwerpen - info@publik-rent.be
2020 © Publik Rent
Webdesign door Pixeo