PUBLIK - Private Events

Metropolitan Marriage!

Fancy en eigentijds huwelijksfeest!

Zijn jullie op zoek naar een originele manier om jullie huwelijk te bezegelen? Liever geen eeuwigdurende 7-gangenmenu aan tafel tijdens jullie feest?
We leggen de rode loper uit en verwelkomen uw gasten in de sfeervol verlichte bar.

Het huisaperitief is een parelende cava waarin stukjes bladgoud dwarrelen, op de achtergrond speelt een loungy & jazzy muziekje en we verwennen
de smaakpapillen van uw gasten met een innovatief, hedendaags walking diner, waarvan de gerechtjes à la minute bereid worden door onze chefs.

Tijdens het walking diner zorgen we voor bijpassende biologische wijntjes en voor de bobs worden er verse fruitsappen voorzien. Tijdens het dansfeest is er een open bar met de klassieke drankjes, maar uiteraard kan je hierin zelf een selectie maken.

Na de speech nodigen jullie de gasten uit om de beentjes te strekken en wie wenst kan rustig nagenieten van een heerlijk kopje nespresso of verse thee.

Ook zorgen we met laaghangende mist en de juiste sfeerverlichting voor een mystiek effect. Na de openingsdans breekt de party los op de beats van de dj en na middernacht serveren we nog een heerlijke midnightsnack.

Ook indien u in de namiddag nog een receptie of besloten diner wenst kunnen we hiervoor een voorstel op maat uitwerken.

 

 
Op de hoogte blijven? Ontvang onze nieuwsbrief!
Publik Rent - Lange Brilstraat 12, 2000 Antwerpen - info@publik-rent.be
2019 © Publik Rent
Webdesign door Pixeo