PUBLIK - Business Events

B2B or B2C, that is the question!

In PUBLIK creëren we uw businessevent waarbij uw gasten zowel kunnen dineren, socializen en feesten in een relaxte sfeer. Uw genodigden komen toe aan de sfeervol verlichte locatie en als ontvangst voorzien wij een stijlvolle outdoor act.

Op stijlvolle wijze verwelkomen wij uw gasten met een glaasje cava om de gasten een stijlvolle welkom aan te bieden. In de club zal gedurende de vooravond en tijdens het walking diner sfeervolle jazz, soul & lounge muziek worden gespeeld.

Daarna volgt "le moment suprême", de spreker neemt de gasten mee langs de cijfers en goals en op gepaste wijze worden enkele medewerkers in de bloemetjes gezet. Aansluitend serveren we een heerlijk walking diner.  Culinaire verassingen, geserveerd met respect voor de basisingrediënten. Uw gasten zullen versteld staan van de smaakexplosies en kunstzinnige gerechten.

Afsluiten doen we met een muzikale topact. Iedereen wordt op de dansvloer verwacht en met een wervelende en opzwepende show is de partysfeer gezet. Na een spectaculair optreden valt de dj direct in om het muzikale geheugen van al uw gasten even op te frissen.

Zij die het wat kalmer aan willen doen, kunnen genieten van een degustatie rond Belgische bieren of Whisky & Cigars aan de bar.

Netwerken of party? De keuze is aan u!

 

 
Op de hoogte blijven? Ontvang onze nieuwsbrief!
Publik Rent - Lange Brilstraat 12, 2000 Antwerpen - info@publik-rent.be
2019 © Publik Rent
Webdesign door Pixeo